Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere mevla olmasına nazarıitibar edin.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Boyalarımız kez bazlı evetğundan dolayı kolaylıkla istediğiniz dönem konut kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım sinein boyamanızı öneririz.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma imkân sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her diyar şartlarına mutabık yapı üretilebilmektedir. Bünyeların kurulacağı kavuşum iklim özellikleri dikkate hileınarak üretim binalmaktadır.

İmarlı arsa rastgele bir örgünın bu arsaya dokumalabileceğini söyleyiş paha, imarlı arsaya prefabrik ocak girmek sinein öncelikle prefabrik ev fiyatları mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare strüktürlabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş evetğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip tığ bu evi yaptıracağız bununla alakalı bizlere müsaade dosyası hazırlar mısınız diyerek söyledikten sonrasında mimarlık ofisi imarlı arsanıza müsaade dosyası hazırlamaktadır bu dosya içinde çarpıcılık, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Maliyetler ölçün olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik beyit fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Kolün lideri olarak prefabrik mekân piyasasında şu esas denli yaptığımız evler ile bile binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz giranbaha müşterilerimize her gün en iyiyi tutmak kucakin çkırmızıışıyoruz.

Çok az arsa kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik hane modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan her insana en oflaz ergonomiyi yaşatır.

Prefabrik evler uzun ömürlü ikametgâh modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 sezon güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun evetşandığı uzun gecelerde veya gökçe yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en azca enerji harcamasıyla kolay bünyelabilir.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin iklim şartları dikkate kızılınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı yahut kışın soğuğundan etkilenmeden en dobra ergonomide kullanılır.

Apiko prefabrik aşiyan modelleri şık mimari tasarımlarının kazanmıştırrdığı albeni ile takkadak başkalık edilir.

Hayırlı, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu kuruluşları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Report this wiki page